You are here

Svečių knyga

Čia „Kupolės“ interneto svetainės lankytojų knyga. Maloniai prašome palikti savo atsiliepimų — spausti jautrų žodį „Atsiliepti“ žemiau:

Padėkos laiškas

… Klausaus,
Kaip grįžta viltys ir paukščiai.
Tie patys ir vis kiti.
Tie patys ir vis kiti.

/Just. Marcinkevičius/

(ištrauka iš laiško nuo Remigijos Bukaveckienės)

Atsiliepimai

as ja maciau labai ten fainai labai myliu savo serbenteles vedeja daiva bradauskiene

EI TU KUPOLE, AR GIRDI,
TU UŽPILDEI MANO ŠIRDĮ.
MEILE, ŽODŽIU, EILĖMIS,
NET PRAGYDAU EILĖMIS…(m ir g)

Kai skubėjau šeštadienį į Kupolės šventę, tai žinojau, kad bus labai gera, bet kad bus taip gera, kaip gražiame sapne prieš aušrą, tai nedrįsau net pagalvoti. O taip tikrai buvo – visų veidai atviri lyg per pakylėjimą, akys – džiaugsmo kupinos, širdys mylinčios ir išsiilgę… ir aš ten savo širdį palikau, lai pasidžiaugia. O kad žinotumėt kaip man dabar sunku, niekaip negaliu susikaupti, darbai nesidirba, ir kaip sugrįžt į kasdienybę? Žinau tik viena: “apkrėtėt žiedadulkėmis ilgesio nebeišgydomai…”
Žemai lenkiuosi visiems, kūrusiems šią šventę ir daug savęs tam atidavusiems, ir mūsų vadovui, besparniam angelui, sukūrusiam tokį stebuklą.

BŪKITE VISI SVEIKI, saulės sušildyti, lietaus atgaivinti.

Iki kito karto,
Girena

Sveiki, netyčiom suradau jūsų svetainę, ir paskaitinėjęs susidariau įspūdį, jog jos autoriai visiškai nieko nežino apie savo etninę kultūrą. Kad sužinotumėt kas yra kupolė rekomenduoju paskaityti Algirdo Juliaus Greimo ir Gintaro Beresnevičiaus knygas, nes paaiškinimas, Kad kupolė yra deivė ir jos Dukra Rasa – augmenijos deivė tikrai rodo labai didelį naivumą ir visišką savo tautos papročių ir šaknų nežinojimą.

o tu gerbiamas praeivi, mūs gyvenimo keleivi,
ar tik čia esmė mūs slypi?
Paklausyk nors vieną sykį,
Ką mes veikiam, ką dainuojam?
Gal truputį nesveikuoji?
Ar supykint mus galvoji?
Ar svarbiau kur varpo bamba?
Gal svarbiau-kaip varpas skamba?
Nors iš žemių mes iškasim
Ir paaiškinimą jums rasim.
Geriau mūs nekritikuokit,
O kartu gražiai dainuokit.

Paskelbiau keletą Jūsų skelbimų svetainėje www.etnokultura.lt . Kai kuriuose Jūsų skelbimuose nenurodyta renginio vieta. Jeigu pageidaujate, kad ir juos įdėčiau nurodykite renginio vietą.
Kalvarijietis Albinas (albinas@dokeda.lt)

Man dvidešimt metų, pagal dabartinį supratimą kaip ir neturėčiau tokios muzikos klausyt, bet tenorėjau pasakyt, kad tai ką jūs darote yra nuostabu. Man draugas davė jūsų partizanų albumą, tai negaliu atsiklausyti iki šiol. Nenustokit skleist šitos šviesos!

Sveiki,
mieli “Kupolė” giedorėliai,dainorėliai. Šiuo metu klausausi Jūsų giedojimo “Marijos” radijui ir sakau labai ačiū. Aš klaipėdietė,nors Kaunas ir ne taip toli, retai lankausi.Man labai patiko jūsų dabar giedotos giesmės.
Dar kartą AČIŪ.
Sėkmės Jums.

Pagarbiai,
Roma

Sveiki,mielieji, Labai myliu ir gerbiu Jus už mūsų Tautos vardo garsinimą,už mūsų be galo gražių dainų dainavimą.Stiprybės vadovui visada Jus prisimenu ir gerbiu. “Pucinėlis” taip gražiai kažkada mane vadinot Loreta